ΑΛΛΑΓΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ/ ΑΛΛΑΓΗ ΜΕΓΕΘΟΥΣ

Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο διαφορετικό μέγεθος ή είδος. Απαραίτητο για την αλλαγή είναι να συμπληρωθεί η φόρμα επιστροφής.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 8-10 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που τα επιστρεφόμενα είδη παραληφθούν και ελεγχθούν. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η πληρωμή. Στην περίπτωση αντικαταβολής το ποσό θα επιστραφεί στον λογαριασμό που έχετε δηλώσει στην φόρμα επιστροφής.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Ο πελάτης έχει δικαίωμα να επιστρέψει το προϊόν μέσα σε διάστημα 20 (είκοσι) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής του δωρεάν, αποκλειστικά με την εταιρεία διανομών ACS Courier και κατόπιν επικοινωνίας με την JOLLIKIDS BOUTIQUE. Το προϊόν πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και την απόδειξη της παραγγελίας. Εάν τα είδη έχουν υποστεί οποιουδήποτε είδους φθορά, διατηρούμε το δικαίωμα να επιστρέψουμε το προϊόν στον αποστολέα.

Σε περίπτωση επιλογής άλλης εταιρείας διανομών εκτός της ACS Courier, ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής. Η πολιτική αυτή περιορίζεται σε μία μόνο επιστροφή ανά παραγγελία. Στην περίπτωση αλλαγής προϊόντος μπορείτε να επιλέξετε το προϊόν με το οποίο επιθυμείτε να κάνετε την αλλαγή, πραγματοποιώντας καινούρια παραγγελία και ακολουθώντας την ίδια διαδικασία μιας κανονικής παραγγελίας με αντικαταβολή, σημειώνοντας στο πεδίο ‘Σχόλια’ ότι είναι για ΑΛΛΑΓΗ και τον αριθμό της αρχικής σας παραγγελίας.

Η διαδικασία αλλαγής προϊόντος διαρκεί έως 20 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που παραλαμβάνουμε το δέμα σας. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, η επιχείρηση θα επικοινωνήσει μαζί σας.

*Όπως λάβετε υπόψιν ότι μετά το πέρας των 20 (είκοσι) ημερολογιακών ημερών δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων & χρημάτων.