ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται εντός Ελλάδας με την ACS Courier σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Εξαιρούνται οι δυσπρόσιτες περιοχές όπου χρειάζονται 2-3 εργάσιμες.

Το κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι στα 3,50 ευρώ. Για περιοχές εντός Θεσσαλονίκης είναι στα 3 ευρώ. Για αγορές αξίας μεγαλύτερης των 50 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Το κόστος της αντικαταβολής αφορά μόνο την Ελλάδα και διαμορφώνεται στα 3 ευρώ.

Με την αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail με τον αριθμό αποστολής της ACS Courier προκειμένου να βλέπετε σε πραγματικό χρόνο την πορεία της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν που επιλέξατε έχε εξαντληθεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς ή με e-mail για να σας ενημερώσουμε σχετικά.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ.) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.