ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αποδεκτές καθίστανται οι παρακάτω μέθοδοι αγοράς:

 1. Τραπεζική κατάθεση

  Μπορείτε να προχωρήσετε σε τραπεζική κατάθεση για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς, βάζοντας σαν αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο σας.
  Παρακαλούμε για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, στείλτε το αποδεικτικό κατάθεσης στο mail μας: hello@jollikidsboutique.gr

  • Τράπεζα Πειραιώς: GR8701722390005239109171175
  • Eurobank: GR2902600240000140201231454
   Δικαιούχος: ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Προσοχή! Οι παραγγελίες που δεν εξοφλούνται εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών θεωρούνται άκυρες, γίνεται αυτόματη αποδέσμευση των αντίστοιχων προϊόντων & δε δεσμεύουν την επιχείρηση κατά οποιονδήποτε τρόπο.
  Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, MasterCard και Maestro οποιασδήποτε ελληνικής τράπεζας.
  Η πληρωμή με κάρτα είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας. Το κατάστημά μας δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών της κάρτας σας ή του λογαριασμού σας.

 2. Αντικαταβολή

  Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή των προϊόντων σας με επιπλέον κόστος αντικαταβολής 3€ . Ισχύει ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας. Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για εντός Ελλάδας.

* Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της  «JOLLIKIDS BOUTIQUE», διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τέλος από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994).